Kiaulienos troškinys greitai ir pigiai: pasinaudokite „Superšeštadienio“ pasiūlymais

12.01.2024 11:00:00 | Vilnius

Kiaulienos troškinys greitai ir pigiai: pasinaudokite „Superšeštadienio“ pasiūlymais

Artėja dar vienas savaitgalis, kurį norisi praleisti ramiai ir jaukiai, susisupus į šiltą pledą ar artimoje draugijoje. Norisi ir kuo mažiau laiko praleisti virtuvėje, o tai padaryti padės prekybos tinklas „Lidl“, pristatydamas jau tradicija tapusius „Superšeštadienio“ pasiūlymus.

Šį šeštadienį į „Lidl“ parduotuves turės paskubėti mėsos gerbėjai – 1 kg kiaulienos mentės be kaulų, aktyvavus „Lidl Plus“ kuponą, kainuos tik 3,29 Eur. 200 g pakelis sviesto, be kurio neapsieina daugelis patiekalų, pirkinių krepšelyje atsidurs vos už 1,25 Eur, prieš tai aktyvavus specialų „Lidl Plus“ kuponą. Atsigaivinti padės gazuotas gaivusis gėrimas „Coca-Cola“, kurio 1,75 l su programėle „Lidl Plus“ įsigysite vos už 1,19 Eur.

Gausiai ir pigiai apsipirkę „Lidl“ parduotuvėje, galėsite imtis puikių savaitgalio patiekalų, kurie pradžiugins šeimą ir draugus. Šįkart „Lidl“ ekspertai siūlo pasigaminti kiaulienos mentės ir daržovių troškinį, kurį paruošite viename puode.

Vieno puodo kiaulienos mentės troškinys 

Patiekalui reikės:

700 g kiaulienos mentės be kaulų,

4 vnt. bulvių,

2 vnt. morkų,

2 vnt. svogūnų,

3 v. š. pomidorų pastos,

50 g sviesto,

1 lauro lapo,

200 ml mėgstamo sultinio,

Prieskonių mėsai pagal skonį,

Česnako granulių, paprikos miltelių ir prieskonių žolelių pagal skonį,              

Druskos ir maltųjų juodųjų pipirų pagal skonį.

Mėsą supjaustykite nedideliais gabaliukais, sudėkite į dubenį, suberkite prieskonius mėsai, česnakų granules ir gerai išmaišykite. Uždengus maistine plėvele, palikite marinuotis per naktį šaldytuve.

Vidutinio dydžio gabaliukais supjaustykite bulves, morkas – griežinėliais, o svogūnus susmulkinkite. Į puodą įdėkite sviesto, įkaitinkite, suberkite svogūnus su morkomis ir apkepkite.

Į puodą su daržovėmis sudėkite mėsą ir troškinkite apie 10–12 minučių. Vandens, kitų skysčių papildomai nepilkite, nes jo pakankamai susidarys iš daržovių ir mėsos.

Sudėkite bulves, supilkite sultinį, kad vos apsemtų bulves. Tuomet suberkite druską, prieskonines žoleles, įdėkite lauro lapelį ir uždengus puodą troškinkite 20 minučių. Galiausiai, įdėkite pomidorų pastos ir troškinkite apie 10 minučių. Skanaus!

Visų mėgstami ir nebrangūs „Superšeštadienio“ pasiūlymai pirkėjų laukia visose „Lidl“ parduotuvėse 27-iuose šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse, Nemenčinėje ir Gargžduose.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Pasidalinti

Daugiau