Tvari ir praktiška dovana darbuotojams bei partneriams – „Lidl“ įsigysite vos per kelias minutes

20.11.2023 10:00:00 | Vilnius

Lidl dovanų kortelės

Kalėdiniu laikotarpiu neretai sukame galvas, kokią geriausią dovaną išrinkti šeimos nariams ar draugams. Ne išimtis ir verslo įmonės ar kitos organizacijos, kasmet darbuotojus ir partnerius pradžiuginančios netikėtomis smulkmenomis. Kad dovana būtų ne tik maloni, bet ir praktiška, „Lidl“ siūlo patogų sprendimą – elektronines „Lidl“ dovanų korteles, kurios ne tik padeda sutaupyti laiko, bet ir yra tvari dovanos alternatyva.

„Galimybę „Lidl“ dovanų korteles įsigyti juridiniams asmenims pristatėme prieš dvejus metus. Ši dovanų idėja itin praktiška, nes kolegos ar verslo partneriai galės įsigyti būtent tai, kas labiausiai atitinka jų poreikius. Vis dėlto, geriausia dalis ta, kad dovanomis juridiniai asmenys pasirūpins itin greitai ir elektronines dovanų korteles gaus tiesiai į savo el. paštą, o vėliau tokiu pat būdu galės dovanas įteikti kitiems“, – sako „Lidl Lietuva“ komunikacijos vadovas Antanas Bubnelis.

Elektronines „Lidl“ dovanų korteles galima įsigyti elektroniniu būdu. Tereikia apsilankyti tinklalapyje www.lidl.lt ir užpildyti virtualią užsakymo formą. Pildant užsakymo duomenis, juridinis asmuo turės pateikti informaciją apie norimą įsigyti elektroninių dovanų kortelių kiekį ir jų nominalo vertę, kuri gali siekti nuo 1 iki 1000 eurų. Pateikus užsakymą, nurodytu elektroniniu paštu bus išsiųsta nuoroda su unikaliu slaptažodžiu. Ją atidaręs, klientas galės atsisiųsti visas užsakytas dovanų korteles ir elektroniniu paštu išsiųsti savo darbuotojams.

Anot A. Bubnelio, galima įsigyti ir fizines „Lidl“ dovanų korteles – 10, 20 ir 50 eurų vertės dovanų korteles kiekvienas ras visose „Lidl“ parduotuvėse. Tokia galimybė suteikiama ne vienerius metus ir šventiniu laikotarpiu yra itin mėgstama klientų.

„Lidl“ dovanų kortelės – itin praktiška ir universali dovana. Svarbu tai, kad kortelės sumos nebūtina išleisti vienu metu – nepanaudojus visų pinigų, jie lieka, kol bus išnaudotas visas likutis“, – sako „Lidl Lietuva“ komunikacijos vadovas.

Ne tik patogu ir praktiška, bet ir tvaru

Be dovanų kortelės universalumo, A. Bubnelis išskiria ir dar vieną savybę – tvarumą. Juridiniams asmenims įsigijus dovanų korteles, jos atsiunčiamos el. paštu.

„Tokiu būdu nebereikia rūpintis dovanos pakuote, taip išvengiant vėliau išmetamo plastiko bei popieriaus. Dovanų kortelių dizainas – šventiškas, tiek fizinės, tiek elektroninės kortelės puoštos kalėdinės tematikos paveikslėliais, todėl jas įsigijus apie vizualinį pateikimą galvoti nebereikės. Reiktų nepamiršti ir kito svarbaus aspekto – dovanodami dovanų kortelę išvengiame nereikalingų daiktų pirkimo ir dovanojame tik tai, ko iš tikrųjų reikia“, – aiškina A. Bubnelis.

Pasak jo, gavus dovanų kortelę, šios spausdinti nereikės, kadangi kiekvienoje „Lidl“ parduotuvėje dovanų kortelėmis galima atsiskaityti mobiliuoju telefonu arba kitu išmaniuoju įrenginiu – užteks kortelės brūkšninį kodą nuskenuoti kasoje. Tai padeda  ne tik sutaupyti laiko, bet ir išvengti papildomų atliekų ir taip prisidėti prie aplinkos puoselėjimo.

Tiek įsigyti fizinių dovanų kortelių, tiek ir atsiskaityti dovanų kortelėmis galima 71-oje prekybos tinklo „Lidl“ parduotuvėje Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Pasidalinti

Daugiau