Reklaminėje kampanijoje sužibėję gyvūnai ryškūs ir filmuose: pasimėgaukite ir paragaukite greitai paruošiamų užkandžių

08.12.2023 14:00:00 | Vilnius

Užkandžiai

Nedideli, pūkuoti ir vikrūs meškėnai gali sužavėti ne vieną. Tačiau realybėje – šie padarėliai, geba prikrėsti įvairių šunybių, todėl dažnai juos renkasi filmų kūrėjai, paverčiantys juo pačiais ryškiausiais personažais. Šių metų „Lidl“ Kalėdinėje reklamoje sužibėjęs meškėnas taip pat neliko nepastebėtas, todėl siūlome susipažinti su žymiais filmais, kuriuose pamatysite šiuos išdykusius gyvūnus, kurie savo nuotykiais pralinksmins žiemišką savaitgalį, rašoma „Lidl“ pranešime žiniasklaidai.

„Galaktikos sergėtojai“

Filme „Galaktikos sergėtojai“ meškėnas vardu Raketa vaizduojamas kaip premijų medžiotojas, kovų taktikos meistras. Meškėnas kartu su kitais veikėjais skuba į pagalbą Piteriui Kvilui, kuris aptinka paslaptingą relikviją. 

Piteris tampa vienu labiausiai medžiojamų žmonių visatoje, kadangi piktadarys Ronanas siekia relikvijos. Meškėnas su kitais Galaktikos sergėtojais stengiasi padėti Piteriui, jog relikvija neatsidurtų blogiečio Ronano rankose.

Legenda tapusį meškėną galima pastebėti ir kituose „Marvel“ kompanijos filmuose, kuriuos galite pasižiūrėti šaltais žiemos vakarais.

Cukruoti „Galaktikos sergėtojų“ riešutai

Bet koks filmas be užkandžių nebus toks įsimintinas. „Lidl“ ekspertai siūlo pasigaminti greitai paruošiamus riešutus tikriems „Galaktikos sergėtojų“ ar saldumynų mėgėjams.

Jums reikės:

2 stiklinių „Alesto“ žemės arba migdolų riešutų

1 stiklinės cukraus

100 ml vandens

1 a. š. cinamono

Į gilią keptuvę suberkite riešutus ir cukrų, įpilkite vandens. Nuolat maišydami, kaitinkite ant vidutinės ugnies, kol išgaruos vanduo ir riešutai pasidengs cukraus kristalais.

Tuomet sumažinkite ugnį, maišydami kaitinkite, kol cukrus šiek tiek paruduos, pagardinkite cinamonu. Išberkite paruoštus ir dar karštus riešutus ant kepimo popieriaus ir palikite atvėsti. Skanaus!

„Anapus tvoros“

Šiame animaciniame filme visai šeimai, meškėnas vardu RJ bando pavogti maisto atsargas iš miegančio lokio. Tai darydamas jis netyčia pažadina lokį, kuris jį užpuola, tačiau per kilusį konfliktą maisto krūva sunaikinama.

Lokys supyksta ir ruošiasi suėsti meškėną RJ, tačiau persigalvoja, kai meškėnas pasiūlo atnešti naujo maisto per savaitę. RJ pakliūva į rimtą problemą, nes jo kailį išgelbėti gali tik atneštas maistas, kurį jam reikės surasti.

Meškėnas RJ sugalvoja planą, kaip būtų galima gauti daugiau maisto. Kadangi dalis miško, kuriame gyvena žvėreliai tampa žmonių apgyvendintu kvartalu ir likusį mišką nuo kvartalo skiria gyvatvorė, meškėnas pasiūlo žvėrims kirsti gyvatvorę ir vogti maistą iš žmonių. Ar meškėnui pavyko grąžinti maistą lokiui, pamatykite peržiūrėję šį animacinį filmą, kuris praskaidrins šeimos savaitgalį.

Užkandžiui prie filmo tiks tortilijų suktinukai, su itin pamėgtais ingredientais. Šis patiekalas patiks visai šeimai ir leis sočiai mėgautis filmu.

Tortilijų suktinukai su pamėgtais ingredientais

Jums reikės:

4  tortilijų

200 g „Pilos“ sūrio

200 g virto kumpio

200 g kreminio sūrio

5 vnt. vyšninių pomidorų

1 svogūno

1 agurko (trumpavaisio)

2 v.š. majonezo

8 lapai salotų

Maltų juodųjų pipirų pagal skonį

Agurką, svogūną ir pomidorus susmulkinkite. Sūrį ir kumpį supjaustykite griežinėliais arba juostelėmis. Į dubenėlį sudėkite kreminį sūrį, majonezą ir viską išmaišykite.

Ant kiekvienos tortilijos tepkite paruošto padažo ir pabarstykite pipirais. Ant kiekvienos tortilijos dėkite po du salotos lapus, padalinkite kumpio, sūrio, pomidorų ir agurkų. Tuomet susukite tortilijas, pagal jūsų mėgstamą būdą.

Tortilijas susukite į maistinę plėvelę ir bent 20 minučių padėkite į šaldytuvą. Tuomet perpjaukite pusiau ir mėgaukitės!

„Žvėrelių maištas“

Šiame filme meškėnas tampa gyvūnėlių vadu, kuris stengiasi apginti mišką ir jo gyventojus. Vietoje miško, planuojama statyti gyvenamųjų namų kvartalą. Nekilnojamo turto agentui pavesta vadovauti šiam statybos projektui, tai jam padaryti nebus paprasta, kadangi žvėreliai su meškėnu priešakyje agentui neleis taip lengvai sunaikinti savo namų.

Kadangi žvėreliai ypatingai priešinasi, statybų vystytojai nusprendžia sugauti visus miško gyventojus ir uždaryti į nelaisvę. Tas itin nepatinka nekilnojamo turto agentui, kuris myli gamtą ir jis nusprendžia paleisti gyvūnus į laisvę. Norėdami pamatyti tolesnius meškėno ir kitų miško gyventojų nuotykius pažiūrėkite filmą „Žvėrelių maištas“, kuris tiks visai šeimai.

Prie šio filmo „Lidl“ ekspertai siūlo paskanauti maištinguosius vištienos kąsnelius, kurie padės numalšinti alkį bei pasimėgauti filmu „Žvėrelių maištas“.

Maištingieji vištienos kąsneliai

Jums reikės:

1 ilgavaisio agurko

150 g rūkytos vištienos file 

60 g kreminio sūrio

50 g kietojo sūrio (galima keisti kietuoju ar kitu mėgiamu sūriu)

1 v.š. graikiško jogurto

2 salierų stiebų

Ryšulėlio svogūnų laiškų

Druskos ir maltų juodųjų pipirų          

Vištieną suplėšykite šakute arba pirštais. Salierus supjaustykite mažais kubeliais, tada sukapokite svogūnų laiškus ir viską suberkite į dubenį.

Mažame dubenėlyje sumaišykite kreminį sūrį ir graikišką jogurtą. Šį padažą sukrėskite į dubenį su paruoštais ingredientais. Ten pat suberkite smulkiai tarkuotą sūrį ir viską gerai išmaišykite.

Agurką supjaustykite vidutinio stambumo griežinėliais. Ant kiekvieno agurko griežinėlio dėkite po kupiną šaukštelį paruoštos užtepėlės. Taip paruoškite visus likusius kąsnelius ir patiekite, skanaus!

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Pasidalinti

Daugiau