„Lidl“ ir toliau mažina maisto kainas: pinga greitai paruošiami maisto produktai

13.09.2023 10:00:00 | Vilnius

„Lidl“ ir toliau mažina maisto kainas: pinga greitai paruošiami maisto produktai

Reaguodamas į pirkėjų lūkesčius, „Lidl“ nuo pavasario iš viso jau sumažino daugiau nei 620 reguliarių kainų. Tai prekybos tinklas daro ir toliau. Tiems, kuriems karts nuo karto stinga laiko, tačiau nori gardaus ir greitai paruošiamo maisto, „Lidl“ turi puikių žinių. Šaldytos ir greitai pagaminamos produkcijos kainos visose 69 „Lidl“ parduotuvėse Lietuvoje mažėja net dešimtadaliu.

Žaibiškas gyvenimo tempas diktuoja savas taisykles, tad suprantama, kad ne visada yra laiko pasigaminti sočią vakarienę ar užkandžių. Tam į pagalbą atskuba gausus „Lidl“ šaldytų ir kitų greitai paruošiamų produktų asortimentas. Nuo jau paruoštos trintos sriubos, kuri gali greitai garuoti ant jūsų pietų stalo, iki šaldytų picų, kurios gali tapti jaukios vakarienės elementu – visą tai ir dar daugiau galima rasti „Lidl“ parduotuvėse.

„Reaguojame į kintančius gyvenimo būdo pokyčius ir savo produkcija bei mažėjančiomis jos kainomis norime palengvinti pirkėjų kasdienybę greitai paruošiamais patiekalais ir užkandžiais. Mūsų parduotuvių šaldytuvuose bei šaldikliuose pirkėjai visuomet gali rasti kokybiškų ir piniginei draugiškų produktų, kuriuos tereikia pašildyti ir gardūs patiekalai netrukus garuos jūsų lėkštėse“, – teigia „Lidl Lietuva“ vyriausiasis asortimento vadovas Lukas Gudas.

Nuo šiol mėgautis šiais produktais bus galima dar dažniau, nes „Lidl“ mažina šaldytų ir greitai pagaminamų produktų kainas. Tad šaldytais pagrindiniais patiekalais ar užkandžiais bus galima lepintis ne tik dažniau, bet ir pigiau.

Pigūs pasirinkimai sotiems kasdieniams pietums

Atėjus intensyviam darbų sezonui kasdienių pietų ruoša taip pat gali būti greita, tačiau savo skoniu nenusileidžianti kruopščiai ir ilgai ruoštiems patiekalams. Vos atėjus į bet kurią „Lidl“ parduotuvę, pirkėjus jau pasitinka greitai paruošiamų patiekalų ir užkandžių šaldytuvai. Dabar juose – dar pigesni produktai. Avinžirnių užtepėlę su česnakais „Chef Select“ nuo šiol galima įsigyti už 1,19 Eur, o jos užteks ne tik skanauti su paruoštomis daržovėmis, bet ir užkandžiauti po darbo ar savaitgalį.

Lekiant į susitikimus, darbus ar mokslus, „Lidl“ parduotuvėse po ranka visuomet atsiranda greitai paruošiamų koldūnų ir sriubų. Būtent jiems pritaikytos naujos, piniginei itin draugiškos kainos. 400 g pakuotę koldūnų su vištienos įdaru pirkėjai gali įsigyti vos už 1,89 Eur, su bulvėmis ir šonine – 1,69 Eur. Tik pasišildyti ir skanauti galima ir trintą sriubą „Chef Select“, kurios 450 g pakuotė nuo šiol „Lidl” parduotuvėse kainuoja 2,25 Eur. Visa tai gali tapti puikiu nebrangių ir sočių kasdienių pietų meniu.

Vakarėliui ar gardžiai vakarienei – viskas pigiau

Šaldytos picos – išsigelbėjimas netikėtai užplūdus svečiams ar ilgais rudens vakarais, kai norisi kažko skanaus prie gero filmo ar šeimyninių pokalbių. Tuo pasirūpins „Lidl“, savo asortimente turinti gausų pasirinkimą įvairių skonių šaldytų picų, kurių  kainos mažėja iki 10 proc. „Trattoria Alfredo“ prekės ženklo picą „Margarita“ pirkėjai nuo šiol gali įsigyti už 4,49 Eur (3x300 g), vos už 2,59 Eur galima mėgautis ir šaldyta pica su kumpiu, o pica su kumpiu ir pievagrybiais, kainuojanti tik 1,99 Eur, tiks ir patiks visai šeimai.

Aštrumo mėgėjai „Lidl“ asortimente taip pat atras savo skonį atitinkančių picų. Pavyzdžiui, aštri pica su sūriu jiems kainuos 3,99 Eur, o pakuotėje supakuotos net trys picos su saliami dešra nuo šiol kainuoja 6,49 Eur (3x350g). Tiems, kurie mėgsta gaminti, įsigijus prekės ženklo „Chef Select & You“ šviežios sluoksniuotos tešlos, kuri dabar kainuoja vos 1,39 Eur, galima greitai paruošti naminę picą itališko stiliaus vakarienei.

Į rinkos ir pirkėjų pokyčius aktyviai reaguojantis prekybos tinklas „Lidl“ vasarį net iki 25 proc. mažino „Pilos“ sviesto kainas, vėliau mažėjo „Skonio ženklo“ šviežios vištienos kainos. Kovą buvo mažinamos visų rūšių „Pilos“ grietinės bei „Alesto“ pistacijų riešutų kainos. Gegužės mėnesio pradžioje pirkėjai buvo pradžiuginti net iki 15 proc. pigesniais kepiniais. Daugiau nei trečdaliu pigo dalis kavos ir kavos gėrimų. Nuo rugpjūčio iki 15 proc. vėl pigo duona ir jos gaminiai bei kiti maisto ir ne maisto produktai.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Pasidalinti

Daugiau