Kasdienė duona – dar pigesnė: „Lidl“ mažina duonos kaina

Kasdienė duona – dar pigesnė: „Lidl“ mažina duonos kaina

22.08.2023 10:00:00 | Vilnius

Kasdienė duona – dar pigesnė: „Lidl“ mažina duonos kaina

Įvairiausiems sumuštiniams ar tiesiog kaip papildomas pagardas prie mėgstamų patiekalų – daugelio mėgstama duona kasdien randa kelią ant pusryčių ar kito stalo. Kad šviežiais duonos ir kitais gaminiais kiekvieną dieną pirkėjai mėgautųsi už pigiau, prekybos tinklas „Lidl“ sumažino jų kainas.

Nuo pavasario „Lidl“ iš viso jau sumažino daugiau nei 620 reguliarių kainų, užtikrindamas galimybę kasdien apsipirkti pigiau – kaip rodo apklausos, tai pastebi ir patvirtina didžioji dalis Lietuvos gyventojų.

„Mūsų pagrindinis tikslas – visada pasiūlyti geriausią kokybę už mažiausią kainą. Todėl tikime, kad nauja mažesnė kasdienė šviežių ir kitų kepinių kaina kokybišką „Lidl“ duonos asortimentą padės atrasti didesnei daliai pirkėjų“, – teigia „Lidl Lietuva“ vyriausiasis asortimento vadovas Lukas Gudas.

Pirkėjai „Lidl“ įvardija kaip pigiausią prekybos tinklą Lietuvoje – tai atskleidžia šių metų liepos 10–19 d. rinkos tyrimų bendrovės „Norstat“ atliktos reprezentatyvios apklausos rezultatai. Didžiosios dalies apklaustųjų nuomone, pasirinkę būtent „Lidl“ parduotuves, jie sutaupo daugiausiai.

„Lidl Lietuva“ duona ir kiti kepiniai yra itin mėgstami pirkėjų – tą patvirtina šių metų vasarį pelnyti „Best Buy Award“ medaliai, vienas kurių – būtent šviežių kepinių kategorijoje. „Best Buy Award“ apdovanojimus už geriausią kainos ir kokybės santykį, remiantis visuomenės nuomonės tyrimu, suteikia tarptautinė nepriklausoma Šveicarijos agentūra „Icertias“.

Gardiems pusryčiams – prekės už mažesnę kainą

Nuo šiol pigiau kainuos ne tik įvairių rūšių duona, bet ir dalis kitų gaminių, be kurių neįsivaizduojami pusryčiai. Kasdienė duona pirkėjų stalus pasieks net iki 15 proc. pigesnė – „Tastino“ pita duona vietoje 1,99 Eur dabar kainuoja 1,69 Eur, o „Mano duona“ prekių ženklo šviesios naminės duonos kepalą įsigysite už 1,65 Eur – anksčiau buvo 1,75 Eur. Atpigo ir tradicinė juoda bei tamsi juoda duona su kmynais, nuo šiol jos kainuoja atitinkamai 1,35 Eur ir 1,59 Eur.

Didžiausi kainų pokyčiai pastebimi sausų pusryčių lentynose – kone trečdaliu atpigo „Crownfield“ šokolado skonio javainiai, kuriuos įsigyti galima tik už 0,59 Eur. To paties prekių ženklo skrudinti kviečiai su medumi kainuoja penktadaliu pigiau – vos 0,55 Eur. Klasikinio skonio kukurūzų dribsnių kaina sumažėjo dešimtadaliu – iki 0,99 Eur už pakuotę.

Po sočių pusryčių verta pagalvoti ir apie būsimus pietus. Gerų naujienų „Lidl“ turi itališkos virtuvės gerbėjams: 500 g „La Molisana“ makaronų – tiek spagečių, tiek ir fusilių – kainuos po 1,69 Eur. Ekologiški „Combino“ spagečiai atpigo dešimtadaliu – iki 1,79 Eur.

Geresnė receptūra – už dar geresnę kainą

Pasak „Lidl Lietuva“ atstovo, dėmesys aukštai produktų kokybei ir nuolat tobulinamos privačių prekių ženklų gaminių receptūros – suderinami su mažomis kainomis.

„Pirkėjai vertina mus ne tik dėl patrauklių akcijų, bet ir mažesnių reguliarų maisto produktų kainų. Duonos ir kiti miltiniai gaminiai yra vienos pagrindinių prekių, kurios atsiduria kasdieniame krepšelyje, todėl neabejoju, kad šis reguliarių kainų mažėjimas pirkėjams itin svarbus. Siekiame, jog kokybiškų ir nebrangių produktų būtų galima rasti bet kada užsukus į „Lidl“ parduotuvę. Mūsų privatūs prekių ženklai – puikus įrankis tam padaryti, o dėl nuolat tobulinamų receptūrų bei formuojamo sveikatai vis palankesnio asortimento, pirkėjai juos vertina ir mėgsta“, – teigia „Lidl Lietuva“ vyriausiasis asortimento vadovas L. Gudas.

Įvairių šviežių kepinių, duonos ir miltų gaminių kasdien galima įsigyti visose 69 „Lidl“ parduotuvėse, veikiančiose 26-iuose šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Pasidalinti

Daugiau