Kai savaitgalį norisi šilumos ir gardaus maisto – itin pigūs „superšeštadienio“ pasiūlymai

01.12.2023 11:00:00 | Vilnius

Kai savaitgalį norisi šilumos ir gardaus maisto  – itin pigūs „superšeštadienio“ pasiūlymai

Turbūt daugelį iš mūsų šaltas ir snieguotas oras skatina pasigaminti šildančius ir jaukius patiekalus. Ieškantiems skanių ir sočių patiekalų receptų padės kiekvieną savaitę atsinaujinantys „Lidl superšeštadienio“ pasiūlymai, nes nusipirkus pigių ir kokybiškų produktų – dviguba nauda: ir sutaupytos išlaidos, ir padiktuota gardžių pietų ar vakarienės idėja.  Kaip skelbia naujausias pigiausių prekių krepšelių kainų palyginimas, prekybos tinklas „Lidl“ – tikrasis mažų kainų lyderis. Rezultatai atskleidžia, kad, palyginti su kitais prekybos tinklais, apsipirkti Kalėdoms ir kasdienai „Lidl“ parduotuvėse galima iki trečdalio pigiau.

„Lidl superšeštadienio“ pasiūlymai visuomet stebina kokybiškų ir piniginei draugiškų produktų gausa. Tad jums beliks mėgautis maloniu gamybos ir ragavimo procesu. Šį šeštadienį „Lidl“ parduotuvėse visoje Lietuvoje pirkėjai galės įsigyti šviežio kiaulienos kumpio už puikią kainą – kilogramas mėsos kainuos tik 2,79 Eur. Dar vienas pasiūlymas –  telefone aktyvavę „Lidl Plus“ kuponą, už kilogramą bananų sumokėsite 0,69 Eur., o apsipirkę už 30 eurų ir aktyvavę dar vieną „Lidl Plus“ kuponą, už visą savo pirkinių krepšelį gausite papildomą 3 eurų nuolaidą.

Savaitgalio superreceptas: žiemiškas kiaulienos ir daržovių troškinys

Šį savaitgalį „Lidl“ ekspertai siūlo išbandyti greitą, gardžią ir pigią pietų ar vakarienės idėją: šildantį kiaulienos ir daržovių troškinį. Šį gardų bei sotų patiekalą paruošite itin greitai, o juo mėgautis galės visa šeima ar būrys draugų.

Jums reikės:

1 kg kiaulienos kumpio arba mentės

1,5 l daržovių sultinio arba 2 vnt. daržovių sultinio kubelių

2 raudonųjų svogūnų

1 a.š. sutrintų kmynų sėklų

Šakelės mairūno arba čiobrelio

2–3 saldžiųjų paprikų

Žiupsnelio aitriosios paprikos miltelių

4 pomidorų

2 v.š. pomidorų pastos

Vienos citrinos žievelės

4 v.š. „Pilos“ grietinės

Aliejaus kepimui

2 v.š. raudonojo vyno acto

4 morkų

4–5 bulvių

Druskos – pagal skonį

Pirmiausia, nulupkite svogūnus, supjaustykite ir pakepinkite keptuvėje, kol suminkštės ir nukelkite nuo ugnies. Dabar nuplaukite kiaulieną ir supjaustykite nedideliais gabaliukais, suberkite mėsą į puode verdantį sultinį. Virkite apie 15 min.

Nuskuskite ir nuplaukite bulves ir morkas. Pusę bulvių ir morkų supjaustykite gabaliukais, o likusias – smulkiai sutarkuokite ir sukratykite į puodą ir virkite viską dar apie 20 min.

Nuplautas paprikas supjaustykite, išimkite sėklas ir supjaustykite gabaliukais, suberkite į puodą šalia kitų maisto produktų ir viską išmaišykite. Pavirkite dar apie 5–7 min.

Pomidorus irgi supjaustykite gabaliukais ir sumeskite į puodą. Įmaišykite pomidorų pastą, raudonojo vyno actą, prieskonius, nutarkuotą vienos citrinos žievelę. Taip pat sukrėskite ir pakepintus svogūnus, pavirkite viską dar apie 5 min. Pabaigoje belieka paragauti, ar netrūksta prieskonių ir įmaišyti grietinę. Skanaus!

Savaitgalio desertui – paprastas bananų ir sausainių desertas

Norintiems neužtrukti virtuvėje, bet pasigaminti itin skanų desertą, kuris praskaidrins žiemiškus orus, „Lidl“ ekspertai siūlo paprastą, tačiau itin gardų desertą, kuriam reikės vos trijų ingredientų. Jei produktus pirksite kartu su „Lidl superšeštadienio“ pasiūlymais - galėsite mėgautis ne tik skaniu, bet ir itin nebrangiu desertu.  

2 vnt. bananų (gerai prinokusių)

400 g „Pilos“ graikiško jogurto

8 mėgstamų sausainių

Sutrinkite bananus šakute ir išmaišykite su jogurtu. Tuomet sutrupinkite sausainius. 

Į stiklines berkite truputėlį sausainių, dėkite bananų - jogurto kremo, tuomet vėl užberkite kitą  sausainių sluoksnį, o ant viršaus uždėkite jogurto ir likusius sausainius. Mėgaukitės iš karto! Skanaus

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Pasidalinti

Daugiau