Kai kiekviena diena – stebuklinga: „Lidl“ kviečia atverti ypatingų pasiūlymų kupiną Stebuklų kalendorių

01.12.2023 11:00:00 | Vilnius

Kai kiekviena diena – stebuklinga: „Lidl“ kviečia atverti ypatingų pasiūlymų kupiną Stebuklų kalendorių

Netiesa, kad Advento kalendoriai patinka tik vaikams – juos mėgsta ir suaugusieji. Pirkėjų nuomone, pigiausias prekybos tinklas „Lidl“ kviečia kartu laukti artėjančių Kalėdų, kiekvieną dieną iki pat švenčių pristatydamas vis naujus superkuponus „Lidl Plus“ Stebuklų kalendoriuje.

Gauti stebuklingą pasiūlymą – itin paprasta: kasdien atsidarykite mobiliąją „Lidl Plus“ programėlę, spauskite ant joje pasirodžiusios dovanų dėžutės ir aktyvinkite gautą kuponą. Kuponas galioja tik tą dieną, kai jis buvo aktyvintas, ir dieną po to. Jau kitą dieną lauks naujas pasiūlymas ir galimybė sutaupyti.

Pačią pirmą gruodžio dieną „Lidl“ kviečia atverti sniego baltumo pasiūlymą. Tik šį penktadienį, įsigijus prekių už 15 Eur ar daugiau ir aktyvavus „Lidl Plus“ kuponą, 500 ml „Pilos“ UAT grietinėlės kainuos tik vieną centą. Turbūt net nereikia sakyti, kad ji gali pagardinti jūsų kavą ar paskaninti tirštas sriubas bei kitus šildančius patiekalus.

Tuo metu gruodžio 2 d. kviečiame pasirūpinti kalėdinėmis dovanomis: aktyvavus stebuklingą „Lidl Plus“ kuponą, visiems mediniams „Playtive“ žaislams bus taikoma 30 proc. nuolaida. Žaislų pasirinkimas – itin platus: nuo patiems mažiausiems skirtų medinių magnetų rinkinių ar lavinamųjų žaidimų iki medinių dviratukų ir XXL dydžio lėlių namelio. Beje, tą pačią dieną laukia ir ypatingi „Superšeštadienio“ pasiūlymai.

Žiemišką savaitę kviečiame užbaigti raudona nata: sekmadienį, gruodžio 3 d., 500 g pakuotė virtų burokėlių kainuos tik 0,49 Eur. Žinoma, jei aktyvuosite tik tą dieną galiosiantį „Lidl Plus“ kuponą.

Vis dar neturintys „Lidl Plus“ mobiliosios programėlės, ją nemokamai gali atsisiųsti iš „Google Play“ ar „App Store“ internetinių parduotuvių, ir dar tą pačią dieną suspėti pasinaudoti stebuklingais pasiūlymais.

Šventiškų užkandžių repeticija: burokėlių karpačas su feta ir neįprastas desertas

Kaip jau minėta, gruodžio 3 d. „Lidl Plus“ Stebuklų kalendoriuje lauks pasiūlymas virtiems burokėliams: 500 g pakuotė kainuos tik 0,49 Eur, o ši kaina galios įsigijant iki 12 pakuočių. Turint tokią gausybę burokėlių, verta paeksperimentuoti su raudono atspalvio šventiškais užkandžiais: burokėlių karpaču ir vienu neįprastu desertu.

Burokėlių karpačui prireiks:

500 g virtų burokėlių

50 g fetos ar kito baltojo sūrio

Saujos smulkintų graikinių riešutų

2 v. š. balzaminio acto

Gražgarsčių papuošimui

Burokėlius supjaustykite plonais griežinėliais ir išdėliokite vienu sluoksniu ant didelės lėkštės ar padėklo.

Fetą ar kitą baltą sūrį patrinkite pirštais, gautais gabaliukais apibarstykite burokėlius. Taip pat užberkite ir smulkintų graikinių riešutų.

Apšlakstykite viską balzaminiu actu ir papuoškite gražgarsčių lapeliais.

Desertas, bet ne desertas: ryškus ir saldus burokėlių humusas

Burokėliai mėgstami ne tik dėl sveikatai naudingų savybių, bet ir universalumo: juos galima dėti tiek į sriubą, tiek ir į mėsiškus patiekalus. Jie paskanins ir desertus. Šįkart „Lidl“ ekspertai kviečia pasigaminti neįprastą desertą – burokėlių humusą.

Šiam desertui – ne desertui reikės:

1 skardinės (400 g) avinžirnių

300 g braškių

150 g virtų burokėlių

2 v. š. medaus

1 v. š. sezamų pastos

Šlakelio citrinos sulčių

Saujos šilauogių, kitų uogų papuošimui

Pirmiausia, nusausinkite avinžirnius – skystį iš skardinės galite pasilikti, o jį panaudosite kitiems veganiškiems patiekalams.

Nuplaukite ir nulupkite braškes. Jas ir burokėlius perpjaukite pusiau, sudėkite į trintuvą. Ten pat įdėkite avinžirnių, sezamų pastos, medaus, įpilkite citrinos sulčių. Trinkite, kol pasieksite glotnią, kremišką struktūrą.

Gautą humusą įdėkite į dubenėlį, papuoškite šilauogėmis ir kitomis uogomis, vaisiais.

Skanaukite burokėlių humusą su mėgstamais vaisiais, uogomis ar tepkite ant skrebučio. Skanaus!

Puikiais ir stebuklingais „Lidl Plus“ Stebuklų kalendoriaus pasiūlymais galima pasinaudoti bet kurioje „Lidl“ parduotuvėje 26-iuose šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Pasidalinti

Daugiau