Į lentynas grįžta pirkėjų pamėgti „Favorina“ produktai: primena, kad Kalėdos jau ne už kalnų

03.11.2023 11:00:00 | Vilnius

Į lentynas grįžta pirkėjų pamėgti „Favorina“ produktai: primena, kad Kalėdos jau ne už kalnų

Sausainiai, pyragai, saldainiai ir kepiniai – šių gardumynų ant kiekvieno stalo atsiduria kur kas daugiau, kai kalendorius kasdien vis garsiau primena apie artėjančias Kalėdas. Didžiųjų švenčių laukimą palengvina ir pradžiugina prekybos tinklas „Lidl“, pirkėjams jau siūlantis įsigyti pamėgtų šventiškų „Favorina“ gaminių.

Skanumynų lentynoje – nuo burnoje tirpstančių sausainių iki klasikinių pyragų

Šventės keičia šventes: nuo lapkričio 3 dienos prasideda Kalėdų maratonas, o „Lidl“ parduotuvėse jau puikuojasi pirkėjų pamėgti „Favorina“ prekių ženklo produktai ir skanėstai. Nors iki Kalėdų – kiek daugiau nei pusantro mėnesio, šventinę nuotaiką kurti verta jau dabar.

Tikra klasika – itališko stiliaus kalėdiniai „Panettone“ pyragai. Ar žinojote, kad „Panettone“ iš tikrųjų yra ne pyragas, o saldaus raugo duona? Įdomu ir tai, kad jis vėsinamas aukštyn kojomis – taip pyragas nesubliūkšta. Be to, egzistuoja ir šio pyrago alternatyva – „Pandoro“ keksas. Nors ir panašus į „Panettone“, „Pandoro“ gaminamas be razinų ir cukruotų vaisių. Šių pyragų, kurių kainos prasideda nuo 5,99 Eur, „Lidl“ parduotuvėse yra ir be gliuteno, todėl jie puikiai tiks atidžiai besirūpinantiems savo maistu.

Žinoma, Kalėdos siejasi ne tik su bendravimu ir dalijimosi džiaugsmu, bet ir asmeniniu pasilepinimu. Net ir nelaukiant didžiųjų metų švenčių, jau dabar galima pradžiuginti save itin gardžiu „Mini Panettone“ pyragu, kurį įsigyti galima vos už 1,29 Eur. Tiek pat kainuoja ir nedidukas „Pandoro“ keksas.

Be abejo, kaip gi be vieno esminio Kalėdų gardumyno – įvairiausių rūšių marcipanų: marcipaninės duonos, saldainių ir marcipaninių sviestinių sausainių. „Lidl“ parduotuvių lentynose taip pat galima rasti ir kitų gardžių sausainių bei saldainių, paskaninsiančių puodelį kavos ar arbatos.

Kalėdiniu džiaugsmu dalytis kvies „Favorina“ želė saldainiai – net visas kilogramas jų kainuos tik 4,99 Eur. Tokį patį kiekį kalėdinių guminukų įsigysite vos už 6,99 Eur.

Skanauti Kalėdas galima žaismingai

Artėjančių Kalėdų laukimą sustiprins ir spalvingi bei, ko gero, daugelio mėgstami Advento kalendoriai. Jų kainos – nuo 1,19 Eur už spalvingą kalendorių iki 5,99 Eur už kalėdine dvasia alsuojantį „Namelį“.

Artėjančioms šventėms prekybos tinklas „Lidl“ turi paruošęs ir išskirtinai gardžią bei žaismingą naujieną – „Favorina“ imbierinių sausainių namelį. 9,99 Eur kainuojantį skanėstą, pirmiausia, reikės surinkti – tai gali tapti smagia pramoga visai šeimai. Be namelio, pirkėjai galės įsigyti ir imbierinių sausainių traukinuką.

Pasirūpinti kalėdinėmis dovanomis – ne per anksti

Prekybos tinklas „Lidl“ taip pat kviečia nelaukti paskutinės akimirkos ir jau dabar pasirūpinti kalėdinėmis dovanomis: taip ne tik išvengsite eilių, bet ir įsigysite tai, ko labiausiai norisi.

Pirkėjų dėmesio laukia dviejų rūšių „Favorina“ kalėdinės kojinės su šokoladu – jos kainuoja po 4,49 Eur. Mažuosius pradžiugins pliušinis žaislas su saldainiais už 6,99 Eur arba tiek pat kainuojanti mašinėlė, prikrauta kalėdinių saldumynų. Šventiškomis melodijomis kasdieną lydės grojanti „Favorina“ „Muzikinio ekspreso“ mašinėlė su sausainiais, o ritmo suteiks šokanti kalėdinio stiliaus figūrėlė su pieniniu šokoladu – ji kainuos 14,99 Eur.

Įvairių „Favorina“ gardumynų ir saldžių kalėdinių dovanėlių galima įsigyti bet kurioje „Lidl“ parduotuvėje, esančioje viename iš 26 šalies miestų: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Pasidalinti

Daugiau